God jul og godt nytt år!

God jul og godt nytt år!


I en tid fylt med magi, glede og kjærlighet ønsker vi å sende dere våre varmeste julehilsener. Det har vært et fantastisk år her på Fokus Sørumsand Senter, og vi er takknemlige for å ha dere alle som en del av vårt pulserende samfunn. Sammen har vi skapt minner, delt latter og styrket båndene som gjør senteret vårt til noe helt spesielt.

I julegavestresset er Fokus Sørumsand Senter det perfekte stedet for å finne unike gaver til alle på listen deres. Utforsk vårt varierte utvalg av butikker og nyt en avslappet handel med musikk og juleglede. Ta en pause fra shoppingen og nyt en smakfull julelunsj eller kaffe på Smil café.

Julen handler også om å gi, og vi ønsker å oppmuntre dere til å dele gleden med de som trenger det mest. Fokus Sørumsand Senter er med på å samle inn bidrag for Norsk folkehjelp avdeling Fetsund. La oss sammen spre kjærlighet og omtanke i vårt nærmiljø ved å bidra med det vi kan.

Til slutt ønsker vi dere alle en fredfull jul og et strålende nytt år. Må denne høytiden bringe dere øyeblikk av glede, varme og kjærlighet sammen med deres nærmeste. Takk for et fantastisk år, og vi ser frem til å fortsette vårt fellesskap i det kommende året

God jul!