Sørumsanddagene 2024!

Sørumsanddagene 2024!

Vi har satt sammen et hyggelig program med aktiviteter for hele familien:

Gode tilbud:

Begge dagene vil dere være gode tilbud hos alle butikkene på Fokus senteret. Dette gjelder en god pris på alt i fra dyreutstyr fra Buddy, Solbriller fra Interoptik, sommerblomster fra Floriss, til en god pris på hull i ørene hos Hairport og mye mer. Så om du trenger å gjøre ærender til sommeren eller helga, så er dette stedet å være!

Hva skjer på Fokus disse dagene?

Begge dagene vil lokalet ved siden av Hairport og Coop Extra bli et samlingspunkt for både små og store, med tegnekonkurranser med Norli, brettspill og tegnestasjoner for hele familien. Det vil også bli bygging av den store Ringobamsen i lego med Norli inne på lekerommet ved siden av Carinas Cafe. Det blir med andre ord mye moro å se og prøve for de små!

Coop Extra kommer til å dele ut frisk og god frukt til de som ønsker, mens Carinas Cafe stå utendørs å selge softis, så her er det gode muligheter for å kose seg med noe godt mens du utforsker tilbudene og aktivitene på senteret.

Fredag 31. mai:

  • Kakefest: Vi åpner det hele på Fokus med at Carinas Cafe og Coop Extra inviterer deg til en kakefest, hvor du kan nyte deilige kake og en hyggelig samtale!

Lørdag 1. juni:

  • Livemusikk: kl. 13:00 synger og spiller Josefine Luna nydelig musikk!
  • Glittertattovør: Kl. 12:00 til 14:00 kan du få glitre opp av vår herlige glittertatovør.

Sørumsanddagene gjelder over hele Sørumsand, så festlighetene stopper ikke der!

Sjekk ut sørumsanddagene sitt arrangement for mer informasjon: https://www.facebook.com/events/933138328343813/

Hold av datoene og bli med oss for en super helg på Sørumsand!