Sommeren er endelig her!

Sommeren er endelig her!

Juni 2024

Med solfylte dager og varmere temperaturer er det på tide å forberede seg på alt det morsomme og avslappende som sommeren har å by på. På Fokus Sørumsand Senter finner du alt du trenger for å få mest mulig ut av sommeren.

Noe godt og kaldt til hele familien!

Både du og din firbente venn fortjener litt ekstra kjærlighet denne sommeren. Hva med å nyte finværet med en deilig iskrem? På Carinas Café finner du fantastisk softis som du kan kose deg med, mens Buddy har fått inn et utvalg av is til hunder. Dermed kan hele familien, både to- og firbente, nyte sommerens herlige dager sammen!

Alt til sommermaten hos Coop Extra

Hva er vel sommeren uten grilling og piknik? Coop Extra har et fantastisk utvalg av ferske råvarer, grillmat og alt annet du trenger for sommerens matopplevelser. Plukk opp saftige biffer, sjømat, ferske grønnsaker, og leskende drikker. Ikke glem snacks og tilbehør som vil gjøre sommerfesten komplett. Enten du planlegger en stor grillfest eller en rolig piknik i parken, har Coop Extra det du trenger.

Her er et tips fra Coop Extra sine nettsider:

ITALIENSK SOMMERSALAT MED MOZZARELLA OG GRILLET SCAMPI:

Dette trenger du:

2 pk Coop Grill Perfekt Scampi med Urter & Hvitløk

1 pk Coop Sødmetomater

1 pk Coop plommetomater

1 pk gule tomater

1 stk Coop agurk

2 pk Coop Mozzarella (fersk)

1 håndfull frisk basilikum

1 ss Coop olivenolje med sitron

1. Vask og tørk tomater og agurk, og tørk godt av. Skjær tomatene i båter, og agurken i skiver.

2. Tre scampien på spyd, og grill på direkte varme et par minutter på begge sider, til gjennomvarme.

3. Legg tomater, agurk og basilikumblader på et fat. Riv den ferske mozzarellaen i biter, og fordel over grønnsakene. Legg over den grillede scampien, og ringle over olivenolje.

4. Servér med cheesy hvitløksbrød.

Da er det bare å nyte!

Sjekk Coop Extra sine nettsider for flere oppskrifter: https://www.coop.no/oppskrifter/grillmat/italiensk-sommersalat-med-mozzarella-og-grillet-scampi

Gå sommeren i møte!

Sommerens skomote finner du hos Eurosko. Her kan du oppdatere skogarderoben med sesongens nyeste trender!

Med alt fra luftige sandaler til sporty sneakers – Eurosko har noe for enhver smak. Gjør deg klar for både byvandringer og strandturer med komfortable og stilige sko som passer til enhver anledning.

Beskytt Huden din med Solkrem fra Vitus Apotek

Solkrem er et must for å beskytte huden mot de sterke sommersolstrålene! Hos Vitus Apotek finner du et bredt utvalg av solkremer med ulike faktorer som passer for både voksne og barn.

Velg mellom kjente merker og finn den perfekte solkremen som beskytter og pleier huden din, slik at du kan nyte solen uten bekymringer.

Fokus Sørumsand Senter er ditt lokale shoppingsted som gjør det enkelt å forberede seg til sommeren. Med et variert utvalg av butikker og produkter er vi sikre på at du vil finne alt du trenger for å gjøre sommeren minneverdig. Ta turen innom oss i dag og oppdag våre fantastiske sommertilbud!

Vi ønsker alle en solfylt og herlig sommer!