Nytt parkeringssystem

Nytt parkeringssystem

Februar 2024

Ny parkeringsinfo:

Hos Fokus Sørumsand har vi nå startet med parkeringssystem på parkeringsplassen. Det er viktig for oss at du som kunde får en god helhetlig opplevelse når du besøker Fokus. Derfor har vi et ønske om at denne parkeringsløsningen skal være en del av den hyggelige opplevelsen hos oss.

Du får 2 timer GRATIS parkering uten at du trenger å foreta deg noe.

Slik fungerer det:

Unum Skiltgjenkjenning fungerer slik at skiltnummeret på kjøretøyet leses ved innkjøring og parkerings-tiden starter automatisk. Når kjøretøyet forlater parkerings-anlegget avsluttes parkeringen uten at fører må foreta seg noe.

Systemet er billettløst og sømløst for sluttbrukeren og skaper en enkel og brukervennlig parkeringsopplevelse.

Mulighetene med skiltgjenkjenning er mange

Man kan velge mellom å betale på P-automat med kort eller vipps, gjennom parkeringsapp ( UNUM mobilapp) , på nett eller få faktura tilsendt i posten.

Innen 48 timer etter endt parkering kan man betale med kort eller vipps. Dette gjøres på unum.vestpark.no

Betalingene baserer seg på etterskuddsbetaling slik at man betaler for medgått tid uten å bekymre seg for at P-billetter utløper eller at man må følge med i Appen for å fornye parkeringstid.

Parkeringsløsningen driftes av VestPark som har lang erfaring med parkeringskontroll og drift av parkeringsanlegg. De benytter seg av ny teknologi, og sammen med lang erfaring sørger dette for solide løsninger.

Vårt nye parkeringssystem er et eget system som ikke er koblet til naboeiendommer. Vi vil sørge for at dette bidrar til en sømløs kundeparkering da det blant annet vil gi en god sirkulasjon av parkeringsplasser. Vi håper du får en fin opplevelse når du besøker oss.

Har du spørsmål angående parkering, kan du kontakte VestPark sitt kundesenter. De er klare for å ta imot spørsmål og henvendelser.

De kan nås på:

kundesenter@vestpark.no

Tlf 21518270

Velkommen til Fokus!