Fokus Sørumsand inngår samarbeid med NLM Miljø AS

Fokus Sørumsand inngår samarbeid med NLM Miljø AS

April 2024

Det er viktig for oss å støtte opp under senterets fokus på miljø, gjenbruk og bærekraft. Derfor er det veldig gøy å dele at Fokus Sørumsand har inngått samarbeid med NLM Miljø AS.

"NLM Miljø AS er et innsamling, logistikk- og eksportselskap etablert 1. november 2017 og er 100 prosent eid av Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). NLM Miljø har som mål å ta miljø- og samfunnsansvar og fremstå som et troverdig og profesjonelt alternativ til eksisterende aktører innenfor virksomhetsområdene innsamling, gjenvinning og eksport av gjenbruksprodukter."

"NLM Miljø vil med sitt medlemskap i Avfall Norge delta aktivt på en arena for læring og samtidig være en bidragsyter inn i arbeidet for å styrke eksisterende innsamlingsmodeller og finne nye løsninger for økt innsamling, gjenbruk og resirkulering av klær og tekstiler i det grønne skiftet mot sirkulær økonomi. Vi skal finne løsninger som samsvarer med eksisterende verdikjeder, samtidig utforske og tilpasse oss nye verdikjeder, sier Bent Udnesseter, daglig leder hos NLM Miljø."

Les mer om NLM Miljø og Avfall Norge HER.

Denne gode nyheten betyr at du kan samle sammen klær, sko, slips, belter, vesker og tekstiler du ikke har bruk for lenger, sørge for at det er tørt, rent og i en lukket pose, og deretter levere det i en NLM boks som du vil finne ved senteret.

Dette heier vi på og håper du er med på det samme 💚

Foto: Avfall Norge