Hva skjer på Fokus i Vår?

Hva skjer på Fokus i Vår?

01.mars |

Fokus på Vår

 

Våren er endelig kommet til Fokus Sørumsand. Gradene kryper sakte men sikkert oppover og solen er her for å bli. Her får du en liste over alt som skal skje på Fokus denne våren.

Strikkekafè

Hver første torsdag i måneden så blir det Strikkekafè på Smil Cafè! Dette er i samarbeid med Grende Husflidsforening som kommer med et nytt tema for hver kafè.

Det er åpent for unge og eldre, medlemmer og ikke-medlemmer. Dette er en plass for å samles og ha det hyggelig.

 

Bingo

Hver siste fredag i måneden er det BINGO på Smil Cafè. Her starter det opp fra 16:00 – 17:00. Bli med på en hyggelig start på helgen, og hvem vet, kanskje du vinner?

 

Jazzhandel

I år som i fjor blir det Jazzhandel på Fokus Senteret. Vi får inn ulike musikere som spiller deilig musikk mens du handler. Det blir god stemning og nydelig musikk. Første jazzhandel bli 11.mars!

Førstehjelpskurs på Barn

I samarbeid med Norsk Folkehjelp blir det Førstehjelpskurs på barn 16.mars! Her får du vite alt du trenger for å være forberedt på ALT som skulle skje. Det er også en fin måte å få frisket opp på kunnskaper du har fra før. Dette er perfekt å gjøre sammen med besteforeldre!

Barnekino

18.mars blir det barnekino på Fokussenteret! Denne dagen skal vi vise Knerten og Sjøormen fra 2020. Mens barna koser seg med film kan du gjøre ferdig helgehandelen i ro og stillhet.

 

Påskerebus

Denne påsken blir det påskejakt på senteret! Hvem klarer å løse rebusen, finne eggene og vinne premien? Følg arrangementet på Facebook for å få hyppige oppdateringer!

 

Sykkelslipp

Trenger sykkelen en liten fiks? I samarbeid med Bingsfoss Sykkelklubb arrangerer vi sykkelslipp 15 April på Fokus. Ta med sykkelen din så hjelper vi deg med å sette den i stand for våren.

Vi gleder oss!