Buddy hjelper deg!

Buddy hjelper deg!

Velkommen til Buddy Sørumsand!

Buddy er butikken som tilbyr alt du trenger innen fôr og kvalitetsutstyr til ditt kjæledyr. Her finner du det meste til kjæledyr, samt. levende dyr og akvariefisk i butikken. Her har de ansatte høy fagkunnskap om gode kvalitetsprodukter, og om riktig stell og pleie av kjæledyrene dine.

Kjente kvalitetsvarer

I butikken vil det finnes kvalitetsvarer fra bl.a. Hill´s, Royal Canin, Vom&hundemat, Ever Clean, Trixie, Trine hundeartikler, Tetra, Juwel og flere. Buddy har utstyr til hund, katt, kanin, smådyr, fugl, fisk og noe reptil.

Bli medlem av Buddy Club

Visste du at du som medlem i Buddy Club får gode medlemstilbud? Alle medlemmer i Buddy Club får utvalgte produkter til faste gode priser, og i tillegg har de digitale bonuskort på utvalgte hundefôr, kattemat, kattesand samt smådyrsfôr. I deres bonusprogram opparbeider du deg 4% bonus på alle dine ordinære kjøp og klippekort-varer. Hvert kvartal vil du motta en bonussjekk som vil ligge på din Buddy Club-profil, og som du kan bruke i din Buddy-butikk. Ikke minst gjør Buddy Club det mulig for deg å samle opp alle dine kvitteringer digitalt, så du ikke behøver å ta vare på de i lommeboken din!

En storfavoritt blant medlemsprodukter nå om sommeren, er denne Flower vannfontenen fra Catit. Mange katter sliter med å innta anbefalt mengde væske, som kan føre til dehydrering eller nyresykdommer. En god måte å hjelpe katten din til å få i seg mer væske, er nettopp en slik vannfontene, da mange katter foretrekker å drikke rennende vann. Catit vannfontene inneholder et effektivt vannfilter som rengjør og myker opp det harde kranvannet, renser bort klorlukt og fjerner bakterier. Produktet samler også opp slam og sedimenter. Alt dette for å hjelpe katten din, og som medlem i Buddy Club koster denne kun 699,- i motsetning til ordinærprisen på 899,-.

Du kan lese mer om medlemsfordelene du kan dra nytte av som medlem i Buddy Club HER.

Åpningstider

Buddy sine åpningstider er:

Mandag: 10:00 - 20:00

Tirsdag: 10:00 - 20:00

Onsdag: 10:00 - 20:00

Torsdag: 10:00 - 20:00

Fredag: 10:00 - 20:00

Lørdag: 10:00 - 18:00

Søndag: Stengt

Velkommen til Buddy Sørumsand!